לןגן

חמין לשבת

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 24/09/2016 | 10:00
חמין לשבת

תקציר המתכון: חמין אוכל מנחם משביע והכי חשוב ברכה..

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את השעועית שהשרנו במים..

  2. להניח בסיר מעל לפזר את הבשר שניקינו ושטפנו.

  3. את העצמות..

  4. מעל תפוחי אדמה..

  5. בצל שלם עם הקליפה..

  6. את התבלינים והשמן..

  7. לכסות במים..

  8. לבשל על הגז מידי פעם לכפות את הקצף..לבשל 30 דקות על להבה בינונית נמוכה..

  9. את הביצים לבשל בסיר נפרד ולהוסיף לסיר..

  10. להניח על הפלטה כל הלילה..