לןגן

גלידונים ומילפיי

מאת: אביטל אלקייים, פורסם: 23/09/2016 | 19:06
גלידונים ומילפיי

תקציר המתכון: טעם של פעם

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק במקרר כמה שעות

  2. לחתוך לפי העין

  3. אני חותכת עם חותכן מרובע בכדי שכולם יצאו שווים

  4. לגלידונים לחתוך לרצועות

  5. את הרצועות ללפף על גביע ברזל

  6. את הריבועים להניח על נייר אפיה בתבנית

  7. לפזר מעל אבקת סוכר להניח עוד נייר אפיה ואז תבנית כבדה ולתנור עד שנאפה בערך חצי שעה

  8. להוציא מהתנור להכין את הקרם לזלף על מרובע אחד ועם השני לכבות

  9. לפזר אבקת סוכר לזלף מייפל ואז לפזר פיצוחים