לןגן

עוגת שוקולד קרם וניל

מאת: אתי ממן, פורסם: 23/09/2016 | 15:38
עוגת שוקולד קרם וניל

תקציר המתכון: מבט מבפנים ומבחוץ

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לציפוי - ממסים שוקולד חלב, יוצקים בתבנית סיליקון מלבן הופכים מעל תבנית ומנערים, מקפיאים חצי שעה.

  2. להכנת עוגת שוקולד - מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר, מוסיפים שמן,חלב, קקאו, קמח, אבקת אפיה, סוכר וניל, בקערה נפרדת מערבבים חלמונים עם כוס סוכר, מוסיפים לתערובת ומקציפים, משמנים תבנית אלומיניום גדולה, יוצקים את התערובת, אופים 170 מעלות כ 40 דקות.

  3. חותכים מהעוגה מלבן לפי גודל התבנית, מניחים על השוקולד.

  4. להכנת קרם וניל - מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט, קרם וניל, מעבירים לשקית זילוף (ללא צנתר) מזלפים על העוגה, חותכים שוב מהעוגה ומניחים מעל, יוצקים את יתרת השוקולד ומיישרים, מקפיאים שעה.

  5. הופכים את העוגה ומחלצים מהתבנית, שומרים במקרר

  6. מאתי ממן באהבה..