לןגן

סלט חצילים קלויים

מאת: אירה שמולוור, פורסם: 23/09/2016 | 10:29
סלט חצילים קלויים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לקלות את החצילים על אש גלויה כ- 5 דקות מכל צד או עד שמתרככים, לקרר ולקלוף בעדינות.

  2. 2. למעוך במזלג, להוסיף את שאר המצרכים, לערבב היטב ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות לספיגת הטעמים.

  3. 3. לתבל עוד במידת הצורך, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.