לןגן

עוגיות רכות. טעימות נהדרות. קלילות לעשיה.

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 22/09/2016 | 19:58
עוגיות  רכות. טעימות נהדרות. קלילות  לעשיה.

תקציר המתכון: את העוגיות היה רצוי לשתף את הילדים בעשייה. ולתת להם מרחב. לקשט

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר. לערבל חמאה. אבקת סוכר. סוכר ווניל.

  2. להוסיף קורנפלור. קמח.

  3. לקרר 1/2 שעה במקרר.

  4. לרדד ולקרוץ צורות על תבנית אפיה.

  5. לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות. אפיה 20 דקות.

  6. לקרר ולעטר. באבקת סוכר. מעט קקאו טיפה.