לןגן

שוק טלה עטוף באהבה גראטן תפו"א ובצל מזוגג בדבש וקורנית (טימין) בליווי תפוחי עץ.

מאת: Shoshana , פורסם: 22/09/2016 | 14:50
שוק טלה עטוף באהבה גראטן תפו"א ובצל מזוגג בדבש וקורנית (טימין) בליווי תפוחי עץ.

תקציר המתכון: מפגש מרתק בין האדמה לבעלי החיים , הטבע במיטבו מעניק לאדם אושר,שובע ושפע , מלוא הטנא!ארוחה קלה להכנה בשילוב כל אבות המזון,טלה, פסגת הבשר מבחינה קולינרית. טעים לחיך ולנשמה- חגיגה לקבלת השנה החדשה והמתקתה.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה

  2. 1להכנת המרינדה: לערבב את כל המרכיבים פלפל מלח טימין דבש שמן זית ושום ..

  3. 2להדליק תנור על חום 170 מעלות.להכין תבנית קטנה ונייר אפייה בגודל התבנית.כמו כן להכין את נייר הכסף ולהניח שכבה אחת של תפו"א לאורך התבנית ולמרוח מרינדה מעל, להניח שכבה נוספת של בצל ולמרוח מרינדה מעל 2x.למרוח את יתרת המרינדה מעל השוק טלה.להעמיד את השוק מעל שכבות הגראטן ולכסות היטב בנייר הכסף. להכניס לתנור למשך 3 שעות, על חום 170 מעלות..

  4. 3את קוביות תפוחי העץ לקרמל יחד עם הסוכר ושמן הקוקוס.לצליחות המנה הביטו בסרטון ובתמונה.בתיאבון אוהבת שושנה shoshana baruch.

  5. אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)