לןגן

בייגלה חם וטרי

מאת: נירית נפתלי, פורסם: 22/09/2016 | 11:20
בייגלה חם וטרי

תקציר המתכון: הכי טוב בבית..קל וטעים בטירוףף

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש ביד קמח,שמרים,סוכר ומים, לאחר לישה קצרה להוסיף כפית שטוחה מלח

  2. לתת לבצק לתפוח 10 דק', לקרוץ מהבצק 6/8 עיגולים, מכל עיגול לגלגל נחש ומכל שתי נחשים ללפף לצורת בורג

  3. להדק עם קצת מים ביד שלא יפתח.

  4. לתת לבצק לתפוח כרבע שעה להבריש ביצה ושומשום ולתנור שחומם מראש 180 עד שיזיהבו.