לןגן

לחם ביתי

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 21/09/2016 | 15:36
לחם ביתי

תקציר המתכון: טעים ורך

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קשה מאוד

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. לשים בקערה קמח ולעשות גומה מצד ימין לשים שמרים, גומה מצד שמאל לשים מלח, להוסיף ביצים, סוכר ולהתחיל לעבוד עם המים. לקראת הסוף לשים את השמן

  3. לעשות עיגולים ולהניח בתבנית משומנת עם מרווחים בין עיגול לעיגול. למרוח ביצה ושומשום/פרג/חמניות

  4. להתפיח שוב ואז לאפות על חום 200 מעלות כ-25 דקות