לןגן

טנזיה

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 21/09/2016 | 15:32
טנזיה

תקציר המתכון: חגיגי מאוד ומומלץ

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שטוח לטגן 2 בצלים פרוסים עד שמזהיבים.

  2. להוסיף 2 כפות סוכר ולהמשיך לטגן כדקה.

  3. להוסיף את הפירות היבשים ולהוסיף תבלינים:

  4. אבקת מרק עוף

  5. מעט מלח

  6. מעט כורכום

  7. מעט פלפל לבן

  8. להוסיף מים

  9. לטגן במחבת טיגון קל אגוזים ואם רוצים גם שקדים

  10. לבשל על אש גבוהה כמה דקות ואח"כ להנמיך. אחרי כעשרים דקות להוסיף את האגוזים המטוגנים, לפתוח את המכסה עד שמאדים הנוזלים.

  11. חשוב מאוד לא לערבב את התבשיל בכף!!!!! רק לנער את הסיר.