פישפישתין (עוגת סולת)
מאת: שושי מזרחי, פורסם: 21/09/2016 | 15:24
תקציר המתכון:
טעים
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קשה מאוד
מרכיבים
להרתיח ביחד
-
1 מרגרינה
-
1 כוס שמן
-
11/2 כוסות מים
במיקסר עם וו גיטרה
-
3 כוסות סולת
-
21/2 כוסות קמח
-
2 אפיה
מילוי
-
1כוס בוטנים אפויים וקצוצים
-
1 כוס אגוזים קצוצים
-
1 כף קינמון
-
1/2 כוס סוכר
סירופ
-
1 כוס מים
-
2 כוסות סוכר
-
מעט לימון
-
להרתיח הכל ולבשל כ-20 דקות. שמורידים מהאש להוסיף 1 כף דבש ולערבב. לשפוך על העוגה שהיא חמה.
אופן הכנה
-
להוסיף על התערובת שבמיקסר את השמן והמרגרינה הרותחים ולערבב לבצק.
-
לשטח חצי מכמות הבצק על תבנית משומשת. לפזר מעל את המילוי, ואז שוב את יתרת הבצק לשטח חתיכות קטנות בכל פעם עד שכל השכבה מתכסה. לחתוך למעויינים ועל כל מעויין לשים בוטן.
-
לאפות בחום 180 כ- 40 דקות.