לןגן

עוגת תפוחים, טחינה וסילאן ללא ביצים

מאת: בקי אוסגי, פורסם: 21/09/2016 | 15:21
עוגת תפוחים, טחינה וסילאן ללא ביצים

תקציר המתכון: עוגה מהפנטת, קלה להכנה. מתאימה בהחלט גם לטבעוניים לעוגת חג או סתם בשביל הכיף

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות

  2. בקערה מכניסים את כל המרכיבים יחד.

  3. טורפים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.

  4. משמנים קלות תבנית אפייה בינונית ויוצקים את התערובת לתבנית.

  5. מנערים בזהירות את התבנית על מנת להוציא כיסי אוויר ולוודא שהתערובת פרוסה בצורה אחידה בתבנית.

  6. מכניסים לאפייה של כ-35 דקות עד שהעוגה מתייצבת יפה ובודקים עם קיסם עץ באמצע העוגה שהוא יוצא יבש.

  7. מוציאים, מצננים ומפזרים עם מסננת אבקת סוכר.

  8. ניתן לאחסן בקופסא אטומה במקרר עד שבוע. בתאבון