לןגן

קציצות קישואים אפויות עם בצל ירוק ופטרוזיליה עסיסיות

מאת: בקי אוסגי, פורסם: 21/09/2016 | 15:07
קציצות קישואים אפויות עם בצל ירוק ופטרוזיליה עסיסיות

תקציר המתכון: מתכון שיכול בהחלט להתאים לארוחת חג קלילה או לארוחת מפסקת ואפילו בסוכה בכיף

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אביזרים

רכיבים לכ-16-17 קציצות

אופן הכנה

  1. מגרדים את הקישואים גירוד גס בינוני, מעבירים למסננת וסוחטים את הקישוא המגורד כדי לנקז מנוזלים.

  2. משאירים על המסננת כמה דקות.

  3. קוצצים דק את הבצל הירוק והפטרוזיליה לכמות של כוס אחת מכל אחד מהם.

  4. מעבירים את הקישואים, הבצל, הפטרוזיליה, פירורי הלחם, הביצים והתיבול לקערה.

  5. מערבבים/לשים את הכל ביחד לעיסה אחידה.

  6. מחממים תנור ל-180 מעלות.

  7. בתבנית תנור עם נייר אפייה, מברישים מעט שמן זית על הנייר.

  8. יוצרים עם ידיים רטובות מעט, קציצות ומניחים מסודר על התבנית.

  9. מכניסים לתנור לאפייה של כ-30 דקות להשחמה יפה, ולהשגיח שהקציצות לא ייתיבשו ויישארו עדיין עסיסיות.

  10. ברגע שמוכן, סוגרים את התנור ומוציאים מהתנור לצינון.

  11. מגישים בכיף ליד סלט ירקות, ספגטי ואפילו בתוך כריך בפיתה. בתאבון