תקציר המתכון: מי שאוהב כבד, אוהב כבד. נקודה. אני אוהבת. מאוד. ולכן גם אוהבת לשחק בתיבול על-מנת לגוון, ושלחלה שנטבלת ברוטב אף פעם לא ישעמם.
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לטגן בצל באיטיות עד להזהבה.
להנמיך את האש ולהוסיף את הכבדים.
לערבב בעדינות כ-2 דקות.
לרווח מעט בין הכבדים ולחשוף פיסת מחבת - לפתוח בשמן את הפפריקה, ולערבב בעדינות עם הכבדים.
להוסיף אבקת מרק,חוויג' ופלפל שחור ולהמשיך לערבב עוד כ-2 דקות.
להוסיף את הסילאן, לערבב עוד דקותיים, לכבות את האש ולכסות.
לתת לעמוד מכוסה 2-3 דקות, ולהגיש.
בתאבון 👍