לןגן

כבד עוף בבצל וסילאן

מאת: Smadar Prager, פורסם: 21/09/2016 | 13:17
כבד עוף בבצל וסילאן

תקציר המתכון: מי שאוהב כבד, אוהב כבד. נקודה. אני אוהבת. מאוד. ולכן גם אוהבת לשחק בתיבול על-מנת לגוון, ושלחלה שנטבלת ברוטב אף פעם לא ישעמם.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל באיטיות עד להזהבה.

  2. להנמיך את האש ולהוסיף את הכבדים.

  3. לערבב בעדינות כ-2 דקות.

  4. לרווח מעט בין הכבדים ולחשוף פיסת מחבת - לפתוח בשמן את הפפריקה, ולערבב בעדינות עם הכבדים.

  5. להוסיף אבקת מרק,חוויג' ופלפל שחור ולהמשיך לערבב עוד כ-2 דקות.

  6. להוסיף את הסילאן, לערבב עוד דקותיים, לכבות את האש ולכסות.

  7. לתת לעמוד מכוסה 2-3 דקות, ולהגיש.

  8. בתאבון 👍