בשר עם ערמונים
מאת: שושי מזרחי, פורסם: 21/09/2016 | 13:13
תקציר המתכון:
טעים
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
בשר עם ערמונים
-
בשר מס' 6 (לאחר שהוא מטוגן שלם ומבושל כשעה וחצי יחד עם עלי דפנה ופלפל אנגלי)
-
לאחר שהבשר מתקרר לפרוס אותו לפרוסות
בסיר גדול ושטוח לשים
-
עלי דפנה
-
פרוסות בשר
-
10 שיני שום קלופות שלמות
-
פלפל שחור גרוס
-
מלח
-
3 טיבוליות של קנור בטעם צלי
-
מעט שמן
-
מלח
-
2 כפות סילאן
-
מעט רוטב סויה
-
מים בגובה הבשר.
-
בהצלחה!!!
אופן הכנה
-
לאחר רתיחה טובה מוסיפים 2 -3 חבילות של ערמונים קלופים (בואקום) וממשיכים לבשל על אש קטנה עם מכסה פתוח עד שנשאר רוטב סמיך.