תקציר המתכון: נישנוש פיקנטי שמגרה את החושים.
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מבשלים את חזה העוף.
עד שהוא נהיה לבן.
לתת לו להתקרר.
(ליטחון את העוף במטחנת בשר).
להוסיף את כול החומרים. ולערבב בידיים.
לפירורים.
את העלי סיגר העגולים לחצות לחצי.
כול חצי עושים למשולש .
עושים כיס וממלאים מילוי.
סוגרים את הקצוות עם טיפה של בלילה של קמח ומים.
כמו דבק.
מטגנים בשמן עמוק.
בתאבון.