לןגן

שבלול בצק פילאס ממולא בבשר וצנוברים

מאת: שושי מזרחי, פורסם: 21/09/2016 | 09:58
שבלול בצק פילאס ממולא בבשר וצנוברים

תקציר המתכון: מרשים וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי בשר

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק פילאס לפי ההוראות שעל האריזה

  2. לחלק את כל הבצק ל-3 . כל חצי לחלק ל- 2.

  3. על חלק אחד למלא בשר לגלגל כמו רולדה ולהניח על התבנית בצורת שבלול. כך לעשות עם שאר החלקים.

  4. למרוח מעל ביצה ולפזר שומשום ופרג.

  5. לאפות בחום של 180 מעלות כ-25 דקות.