לןגן

לחמניות ארוחת בוקר

מאת: ליהי א, פורסם: 21/09/2016 | 02:26
לחמניות ארוחת בוקר

תקציר המתכון: לחמניות רכות, רכות.. מתוקות, ניחוחות. הכי קלות בעולם. אהבה מביס ראשון.

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר קטן לשים את החלב, רבע! כוס מים ומרגישה, לחמם על אש נמוכה עד שהמרגרינה נמסה.

  2. בקערת מיקסר לשים קמח, להוסיף שמרים ולערבב, להוסיף סוכר ולערבב, להוסיף מלח ולערבב.

  3. להוסיף את תערובת החלב מהסיר ולהתחיל לעבד במהירות בינונית. לעבד במשך כ-8 עד 10 דק, עד שהבצק רך למגע וטיפה דביק. במקרה שהבצק יבש במהלך הלישה, להוסיף לפי הצורך עוד רבע כוס מים חמימים.

  4. לחמם תנור ל180.

  5. להתפיח 10 דק.

  6. לחלק ל12 כדורים בגודל שווה, לסדר בתבנית משומנת או על נייר אפיה.

  7. להתפיח 30 דק.

  8. להבריש בביצה, אם רוצים, מפזרים מעל שומשום או פרג. אופים עד חצי שעה (או עד שהתחתית זהובה והלחמניות שחומות יפות).

  9. תהנו!!