לןגן

בולו טעים עם ארומה משגעת. מומלץ. לחם מתוק, בכל תבנית ניתן לאפות.

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 21/09/2016 | 02:03
בולו טעים עם ארומה משגעת. מומלץ. לחם  מתוק,  בכל תבנית ניתן לאפות.

תקציר המתכון: בולו תמיד על שולחן החג. בכל תבנית ניתן לאפות.

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב. וללוש. את כל החומרים. להתפחה. להכפלת הנפח.

  2. יוצרים צורות. ומעבירים להתפחה. לתבנית מרופדת בנייר אפיה.

  3. מברישים בביצה. ומפזרים זרעי שומשום.

  4. לתנור שחומם ל-180 מעלות. אפיה להזהבה יפה.