לןגן

בולו לחג על כל שולחן. בכל תבנית ניתן לאפות.

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 21/09/2016 | 01:41
בולו  לחג  על כל שולחן. בכל תבנית ניתן לאפות.

תקציר המתכון: בולו עם אגוזים. צימוקים. בולו עם ריבה איכותית.

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב וללוש את החומרים. ולהניח להתפחה.

  2. ליצור צורות. ולהעביר להתפחה. לתבנית מרופדת.

  3. להבריש בביצה טרופה. ולפזר זרעי שומשום.

  4. לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. להזהבה יפה.

  5. שנה מתוקה לכם.