לןגן

עוגת תפוזים

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 20/09/2016 | 22:42
עוגת תפוזים

תקציר המתכון: עוגה רכה עסיסית גבוהה שלא תפסיקו ליישר..

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה..

  2. להקציף את החלמונים לקצף תפוח להוסיף שמן בזרם דק להוסיך את יתר המצרכים..

  3. לאחד בין התערובות..

  4. לשים את העיסה בסיר פלא שמשמנים רק את התחתית

  5. לאפות ב175 מעלות 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש..

  6. לצנן לעבור עם סכין על הדפנות

  7. ולהפוך