לןגן

פיטריות פורטבלו במילוי כבד ופיטריות עטופים בבצק עלים

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 20/09/2016 | 22:17
פיטריות פורטבלו במילוי כבד ופיטריות עטופים בבצק עלים

תקציר המתכון: מנה מרשימה לחגים או שבתות .טעימה שהאורחים שלכם יתלהבו..

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מזהיבים את הבצלים בשמן..

  2. מוסיפים פיטריו חתוכים מקופסא..

  3. מערבבים טוב..

  4. את הכבד והביצים חותכים קצוץ ומוסיפים למחבת מוסיפים תבלינים...

  5. אפשרי לטחון במעבד מזון..

  6. לפיטריות הפורטבלו מורידים את הרגלים..

  7. מנגבים במגבת לחה..

  8. קורצים מהבצק עלים עגולים ומסמנים תחתית לפיטריות..

  9. מניחים את הפיטריות על בצק העלים..

  10. ממלאים בכבד ופיטריות..

  11. מיתר הבצק מכינים רצועות ועושים שתי וערב..

  12. מורחים ביצה מפזרים שוממשום..

  13. 180 מעלות תנור שחומם מראש עד הזהבה בערך 25 דקות..