לןגן

שוק טלה עטוף באהבה גראטן תפו"א ובצל מזוגג בדבש וקורנית(טימין)בליווי תפוחי עץ.

מאת: Shoshana , פורסם: 20/09/2016 | 21:56
שוק טלה עטוף באהבה גראטן תפו"א ובצל מזוגג בדבש  וקורנית(טימין)בליווי תפוחי עץ.

תקציר המתכון: מפגש מרתק בין האדמה לבעלי החיים , הטבע במיטבו מעניק לאדם אושר,שובע ושפע , מלוא הטנא!ארוחה קלה להכנה בשילוב כל אבות המזון,טלה, פסגת הבשר מבחינה קולינרית. טעים לחיך ולנשמה- חגיגה לקבלת השנה החדשה והמתקתה.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

שוק טלה

אופן הכנה

  1. להכנת המרינדה: לערבב את כל המרכיבים פלפל מלח טימין דבש שמן זית ושום .

  2. להדליק תנור על חום 170 מעלות.להכין תבנית קטנה ונייר אפייה בגודל התבנית.כמו כן להכין את נייר הכסף ולהניח שכבה אחת של תפו"א לאורך התבנית ולמרוח מרינדה מעל, להניח שכבה נוספת של בצל ולמרוח מרינדה מעל 2x.למרוח את יתרת המרינדה מעל השוק טלה.להעמיד את השוק מעל שכבות הגראטן ולכסות היטב בנייר הכסף. להכניס לתנור למשך 3 שעות, על חום 170 מעלות.

  3. את קוביות תפוחי העץ לקרמל יחד עם הסוכר ושמן הקוקוס.לצליחות המנה הביטו בסרטון ובתמונה.בתיאבון אוהבת שושנה shoshana baruch