לןגן

בולו איכותי. רצוי ומומלץ. על שולחן החג. ראש השנה מיוחד ( לחם מתוק) לאפות בתבנית עגולה עם חור.

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 20/09/2016 | 20:05
בולו  איכותי. רצוי ומומלץ. על  שולחן   החג. ראש השנה  מיוחד ( לחם מתוק) לאפות בתבנית עגולה  עם חור.

תקציר המתכון: בולו מתוק איכותי לחג.אי אפשר בלעדיו. בכל תבנית ניתן לאפות.

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1.לערבב כל החומרים. לתת תפיחה כ-שעה.

  2. 2. ליצור צורה / צורות. ולהשאיר שוב להתפחה.

  3. 3. להבריש ביצה ולפזר זרעי שומשום.

  4. 4. תנור שחומם 180 מעלות. להזהבה יפה

  5. שנה מתוקה

  6. .