לןגן

עוגת גבינה קרה - קסטה

מאת: כרמלה שמואל, פורסם: 20/09/2016 | 00:30
עוגת גבינה קרה - קסטה

תקציר המתכון: עוגה טעימה וקלה להכנה רגע לפני שהקיץ נגמר מצרפת לכם מתכון עוגת גבינה קרה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. עוגת גבינה קרה קסטה

  2. להקציף לקצף יציב

  3. 2 שמנת מתוקה להקצפה

  4. 1 אינסטנט פודינג וניל

  5. רבע כוס סוכר.

  6. לאחר ההקצפה להוסיף לתערובת המוקצפת

  7. 150 גרם שוקולד לבן מומס בטמפרטורת החדר.

  8. 2 גבינה לבנה 250 גרם כל גביע ולהקציף 2 דקות לאיחוד התערובות.

  9. מהתערובת להכין קסטות עם ביסקויטים ולהקפיא להתייצבות.(רצוי ביסקויטים קסטה שחורים).

  10. להשאיר כוס מהתערובת למריחה על הביסקויטים בתחתית התבנית.

  11. תבנית 24/22 קפיצית

  12. לרפד בניר אפיה את דפנות התבנית

  13. לטבול ביסקויטים בחלב קר ולהניח בתחתית התבנית.

  14. מעל הביסקוטים למרוח את התערובת הלבנה שהשארנו.

  15. לאחר מכן להניח בעמידה את הקסטות צמוד לדפנות התבנית

  16. לכסות את התבנית עם נייר כסף ולהכניס להקפאה.

  17. תערובת שוקולד

  18. להקציף

  19. 2 שמנת מתוקה עם

  20. 1 אינסטנט בטעם שוקולד לקצף יציב.

  21. להוסיף לתערובת שוקולד מומס

  22. 500 גרם גבינה.

  23. להוסיף לתערובת 2 כוס פירורי ביסקויטים

  24. שחורים ולערבב לאיחוד.

  25. את התערובת השוקולדית לשים במרכז העוגה.

  26. לכסות עם נייר כסף ולהקפיא כ 8 שעות.

  27. במידה ונשארה לכם תערובות אפשר להכין קסטות.

  28. .