לןגן

ביצי דגים

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 19/09/2016 | 23:24
ביצי דגים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן גמבה ופלפל חריף על הצד החיצוני של הפלפל אש נמוכה סיר מכוסה כשמתרכך להוסיף כוס מים רותחים להוסיף את התבלינים רבע פלפל שחור רבע כמון 2 כפיות פפריקה חצי כפית מלח רבע כפית כורכום כפית מרק עוף כפית אריסה ורבע כוס שמן להוסיף את התערובת לפלפל המטוגן 10 דקות אש נמוכה להוסיף את ביצי הדג להגביר את האש לבינוני עם סיר מכוסה שמתחיל להתגבש ולהיות לבן להפוך ולהמשיך לבשל בסיר מכוסה לפזר כוסברה להנמיך את הגז לעוד 10 דקות ולהרטיב את ביצי הדג עם הרוטב בכפית צריך שיצא רך יותר מדי זמן בישול זה מתקשה