לןגן

עוגת דבש

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 19/09/2016 | 23:18
עוגת דבש

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לציפוי : חצי כוס סוכר חצי קופסא שמנת צמחית

  2. לחמם תנור לחום של 180 מעלות.

  3. להקציף את הביצים השלמות ביחד עם הסוכר עד לקבלת קצף להוסיף את השמן וולאט גם את הקמח לא בפעם אחת ואז את אבקת האפיה הדבש והמים לשמן תבנית ולאפות חצי שעה לבדוק עם קיסם שמוכן לקרר את העוגה ולשפוך את הציפוי כשהוא חם

  4. ציפוי: בסיר על אש בינונית עד שהסוכר נמס ולהוסיף בזהירות את השמנת (זהירות זה קופץ) לערבב עד לקבלת קרם חלק במרקם טופי

  5. לשפוך את הקרם החם על העוגה שהתקררה