לןגן

חורש

מאת: Yuval , פורסם: 19/09/2016 | 14:23
חורש

תקציר המתכון: מאכל פרסי מנצח כול יום שישי שסבתי מכינה אותו כולם רבים אליו יש בו הרבה ירוק בראי מאוד וטעים מאוד

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצלים בשמן קנולה עד להזהבה, מוציאים חצי מכמות הבצל ומוסיפים את הבשר שחתוך לקוביות בינוניות. אחרי שהבשר מזהיב, מוסיפים את הציר ואת השעועית המושרית ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הלימון הפרסי ואת יתר התבלינים.

  2. בסיר אחר מחממים שמן קנולה, מטגנים בו את כל עשבי התיבול (קצוצים ושטופים). כשעשבי התיבול מקטינים מנפחם, מוסיפים אותם לתבשיל הבשר.

  3. מנמיכים את האש ומבשלים במשך שעתיים. רבע שעה לפני סיום הבישול מוסיפים את הבצל המטוגן הנותר שהוצאנו.