לןגן

חזה עוף בטמפורה ברוטב חמוץ מתוק

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 19/09/2016 | 12:36
חזה עוף בטמפורה ברוטב חמוץ מתוק

תקציר המתכון: מנה שילדים וגדולים אוהבים..כמו במסעדות..!!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה נשים חצי כוס קמח תופח..רבע כוס קורנפלור...3/4 כוס מים ..את המלח והפלפל..נערבב לסמיכות שדומה לטחינה...נכניס את רצועות חזה העוף ..נעטוף אותם בבלילה ונטגן בשמן חם עד שמזהיבות ונהיות קריספיות...נעביר לצלחת...בסיר קטן...נבשל את הצילי עם הדבש...ו 4 כפות המים..והמיץ לימון...נערבב עד שמסמיך...נכניס את רצועות העוף שטיגנו לתוך הרוטב...בתיאבון..!! הערות החזה עוף טעים גם ללא ציפוי הדבש...!!..למי שאין קורנפלור ניתן לשים שקית אבקת אפיה או חצי כפית סודה לשתיה..הכוס במתכון לא משנה העיקר שכל המתכון יהיה באותה הכוס...