לןגן

פשטידת איטריות וגבינות

מאת: Lior Bar, פורסם: 18/09/2016 | 21:38
פשטידת איטריות וגבינות

תקציר המתכון: עשיתי אטריות למרק, המרק נגמר ונשארו המון אטריות... חשבתי מה אפשר לעשות ויצאה פשטידה מעולה :)

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים

  2. משמנים מעט תבנית

  3. שופכים את כל התערובת לתבנית

  4. מסדרים מעל פרוסות גבינה צהובה

  5. אופים בחום של 180 מעלות כ30

  6. מעלים את המעלות ל200 ואופים עוד חמש עשר דקות להשחמה

  7. בתאבון!