לןגן

בורקס בשר

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 18/09/2016 | 20:49
בורקס בשר

תקציר המתכון: מנה מרשימה בכלום עבודה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר בצק עלים לילה במקרר...במחבת נטגן 2 בצלים..ופטריות חתוכות..נוסיף את הבשר הטחון..נערבב עד שמשנה את צבעו..כפית מלח כפית פלפל שחור..קצת כמון..ופפריקה...נטעם ונתקן תיבול ונניח בצד...נפתח את בצק העלים על ניר אפיה...נניח לאורכו את הבשר בכל האמצע של הבצק ועליו אפשר פרוסות עגבניה ..או ביצה קשה ..ומשני הצדדים נחתוך רצועות ..נסגור פעם מימין ופעם משמאל על הבשר..נעגל את הבורקס משני הקצוות לצורת עיגול..נמרח ביצה וסומסום ונאפה 200 מעלות עד שמזהיב..ניקח את רוטב הפטריות המוכן ונכין לפי הוראות יצרן