לןגן

קוראסוני גבינה

מאת: זהבית בן יוסף, פורסם: 18/09/2016 | 19:09
קוראסוני גבינה

תקציר המתכון: טעים מאוד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. שמים בקערה את כל חומרי הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד

  3. עוטפים את הבצק בניילון ומאחסנים במקרר לשעה. מחלקים את הבצק הקר ל-5 חלקים שווים. על משטח מקומח קלות, מרדדים כל חלק לעלה עגול בקוטר צלחת גדולה.

  4. חותכים כל עלה למשולשים ומגלגלים כל משולש לקוראסון מהצד הרחב אל הצר.

  5. 6. מניחים את הקוראסונים על נייר אפיה בתבנית שטוחה ומברישים בביצה מפזרים

  6. מעל שומשום ואופים בערך חצי שעה