לןגן

תפוח אדמה מוקרם

מאת: Talia Peretz Guetta, פורסם: 18/09/2016 | 10:49

תקציר המתכון: מתכון מעולה לערב גבינות :)

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את התפוחי אדמה, שוטפים וחותכים לפרוסות לא דקות מידי ולא עבות מידי.

  2. שוטפים היטב את הפטריות וחותכים גם כן לפרוסות דקות.

  3. בקערה נפרדת מערבבים: מיכל שמנת לבישול, מלח, פלפל ואבקת מרק בצל

  4. את תפוחי האדמה מפזרים בתוך תבנית פיירקס, שופכים את מה שהכנו בקערה, מפזרים את הפטריות ומעל הכל את הגבינה המגורדת.

  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות.

  6. אופים כ חצי שעה 40 דקות (תלוי בתנור).

  7. לבדוק שתפוחי האדמה התרככו.

  8. בתאבון :)