לןגן

אורז עם צימוקים, שקדים לבנים קלויים ובצל

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 17/09/2016 | 20:02
אורז עם צימוקים, שקדים לבנים קלויים ובצל

תקציר המתכון: טעים וקל להכנה תוספת טעימה לארוחת החג

קטגוריה: חג בהום סנטר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת האורז

להכנת התוספת

אופן הכנה

  1. הכנת האורז : לשים את כל המרכיבים בסיר ולבשל עד לרתיחה, להנמיך להבה ולהמשיך לבשל כ 20 דקות לספיגת המים.(לבשל עם סיר מכוסה).150 גרם צימוקים בהירים - להשרות במים חמים ולאחר מכן לסננם. 150 גרם שקדים לבנים, כפית שטוחה קינמון טחון.

  2. במחבת רחבה לטגן את השקדים עד להזהבה. להעביר לצלחת. באותה מחבת לטגן את רצועות הבצל עד להזהבה. להוסיף לבצל, קינמון, שקדים צימוקים ולערבב לאיחוד.

  3. הגשה: להעביר את האורז לצלחת הגשה ולפזר מעל את תערובת הצימוקים הקינמון הבצל והשקדים.

  4. בתודה מראש