לןגן

עוף צלוי ברכז רימונים ובטטה מתוקה לחג

מאת: יעל , פורסם: 16/09/2016 | 22:06
עוף צלוי  ברכז רימונים ובטטה מתוקה לחג

תקציר המתכון: עוף צלוי טעים במיוחד חג מתוק ושמח

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור אפיה לחום של 180 מעלות

  2. מסדרים את העוף בתבנית אפיה, חד פעמית או פיירקס,חימר

  3. פורסים את הבטטה לסירות

  4. חותכים את הבצלים לקוביות גדולות

  5. את השום מקלפים וקוצצים

  6. את כל חומרי הרוטב מערבבים ושופכים מעל

  7. אופים 180 מעלות עד להשחמה

  8. מומלץ לפזר בהגשה שקדים קלויים מעל

  9. או פקאן מסוכר

  10. בתאבון