לןגן

סלט מיונז

מאת: שרי הרצוג, פורסם: 16/09/2016 | 19:06
סלט מיונז

תקציר המתכון: סלט חגיגי, טעם ולבן💐💐

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את תפוחי האדמה והביצים בסיר עם מים עד ריכוך המרכיבים

  2. מקלפים את קליפות התפוחי האדמה וקליפות הביצים הקשות

  3. לאחר מכן חותכים לקוביות את כל המרכיבים הללו- תפוחי אדמה,ביצים קשות ואת המלפפון החמוץ

  4. מוסיפים את קופסאת השימורים של האפונה והגזר

  5. מוסיפים את המלח,פלפל לבן,מיונז וחרדל ומערבבים הכל ביחד ומכניסים בסיומו למקרר

  6. בזמן ההגשה יש לגרד ביצה קשה על סלט המיונז לקישוט

  7. בתאבון👅👅