לןגן

לחם לשבת שנה טובה ומתוקה לכולם.

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 16/09/2016 | 17:48
לחם  לשבת שנה טובה ומתוקה לכולם.

תקציר המתכון: לחם מאד טעים אוורירי כנוצה ענן בפה שבת שלום

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מערבבים היטב קמח. שמרים עם הסוכר. כוס מים. וביצים.

  2. 2. מוסיפים שאר הנוזלים בהדרגה לתערובת הקמח. והינסון.

  3. 3. לשים לבצק אחיד.

  4. 4. מניחים להתפחה שעה.

  5. 5. מחלקים את הבצק. ל-6-8 כדורים.

  6. 6. יוצרים לחמים יפים.

  7. 7. מניחים להתפחה לשעה.

  8. 8. מברישים בביצה. ומפזרים זרעי שומשום.

  9. 9. תנור שחומם ל-180 מעלות אפיה 30 דקותלשיזוף יפה