לןגן

סטייק סלמון בתנור על מצע פלפלים קלויים

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 16/09/2016 | 17:07
סטייק סלמון  בתנור על מצע פלפלים קלויים

תקציר המתכון: מנת גורמה יוקרתית וצבעונית , שכל אורח בחג ישמח לאכול😊👌🏻👍🏼

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את התבלינים והמים ולערבב

  2. לצקת על פרוסות הדגים ולערבב היטב .

  3. להניח במקרר לחצי שעה מנוחה.

  4. לסדר על מגש ולהכניס לתנור שחומם מראש טורבו 180 מעלות עטוף בנייר כסף עד להזהבה. ניתן להסיר ב10 הדקות האחרונות את הנייר.

  5. להכין פלפלים קלויים בתנור בתכנית גריל 250-270 מעלות עד שמוכן.

  6. את הקליפות ולחתוך לרצועות .

  7. לתבל במעט מלח, מעט שמן ומיץ לימון.

  8. להגשה

  9. :

  10. פלפלים קלויים ואז פרוסת דג מעל ... יוקרתי יאמי👍🏼👍🏼😋