לןגן

רולדת עוף הכי טעימה ומרשימה לחג

מאת: ריקי גבאי, פורסם: 16/09/2016 | 14:56
רולדת עוף הכי טעימה ומרשימה לחג

תקציר המתכון: רולדה קלת הכנה טעימה ומרשימה. וכל מילה נוספת מיותרת.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את הכל ,לשמן נייר אפייה ולהניח על נייר כסף ,לשטח את כל התערובת על נייר האפייה המשומן ויחד עם נייר הכסף לגלגל לרולדה. לעטוף טוב שלא יחדרו נוזלים בזמן הבישול.

  2. להרתיח שלוש כוסות מים עם מעט שמן ולהכניס את הרולדה העטופה. לבשל כעשרים דקות ולהפוך ולהמשיך לבשל עד שכמעט לא נשארו נוזלים. לקרר להוציא את הניירות. לחתוך על צלחת הגשה פרוסות ולהגיד עם אורז או קוסקוס חגיגי.