לןגן

פאי שוקולד

מאת: אתי ממן, פורסם: 16/09/2016 | 10:16
פאי שוקולד

תקציר המתכון: הכי טעים שיש!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת בצק- בקערת מיקסר וו לישה מערבבים קמח, ביצים, מחמאה מומסת, סוכר עד לקבלת בצק רך, עוטפים בניילון נצמד מכניסים למקרר לשעה.

  2. מחלקים את הבצק לשני כדורים שווים, משטחים בתבנית פאי גם בדופן התבנית, אופים 150 מעלות 10 דקות.

  3. ממסים 200 גרם שוקולד מריר, 200 גרם קצפת צמחית, יוצקים לתבנית אופים כרבע שעה ומצננים.

  4. ממסים 200 גרם שוקולד מריר, 200 גרם קצפת צמחית, יוצקים על השוקולד, מקשטים עם קרוקט אגוזי לוז, שומרים במקרר..

  5. לפאי שוקולד לבן - משתמשים במטבעות שוקולד לבן פרווה..

  6. מנפלאות המטבח של אתי ממן באהבה.