לןגן

עוגת שוקולד

מאת: אתי ממן, פורסם: 16/09/2016 | 09:21
עוגת שוקולד

תקציר המתכון: טעם מושלם!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת ציפוי - ממסים שוקולד, יוצקים לתבנית סיליקון לבבות, הופכים ומנערים את יתרת השוקולד מקפיאים חצי שעה.

  2. להכנת עוגת שוקולד - מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, שוקולית, קמח, שמן, אבקת אפיה, סוכר וניל, יוצקים לתוך תבנית אלומיניום גדולה, אופים 170 מעלות כחצי שעה.

  3. בעזרת קורץ בצורת לב קורצים מהעוגה ומניחים בתוך התבניות, מקציפים קצפת, מים, אינסטנט, קרם וניל, מעבירים לשקית זילוף, מזלפים על העוגה, קורצים שוב מהעוגה ומניחים מעל, יוצקים את יתרת השוקולד מעל ומיישרים, מקפיאים שעה נוספת ומחלצים, ניתן לשמור במקרר..

  4. מנפלאות המטבח של אתי ממן באהבה...