לןגן

פילה דג סלמון בתנור

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 16/09/2016 | 09:06
פילה דג סלמון בתנור

תקציר המתכון: מתכון חגיגי ביותר, יוקרתי, טעים , קל הכנה ושווה מליון דולר👌🏻👍🏼😋

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את מרכיבי התיבול שמים בקערה.

  2. מערבבים היטב ומושחים את נתח הדג מכל הכיוונים, מניחים על נייר אפייה ומגש ומכסים בנייר כסף ולתנור שחומם מראש 190 מעלות בשלב אחד פחות מהאמצע עד שמוכן. כ25 דקות , תלוי בתנור .

  3. מנה בריאה , יוקרתית וטעימה..

  4. ללקק את האצבעות👍🏼👍🏼👌🏻😋😋