פילה דג סלמון בתנור
מאת: ליאת קאדר, פורסם: 16/09/2016 | 09:06
תקציר המתכון:
מתכון חגיגי ביותר, יוקרתי, טעים , קל הכנה ושווה מליון דולר👌🏻👍🏼😋
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
נתח סלמון ( פילה) שהושרה במעט מלח גס ומיץ לימון שטוף היטב
-
בקערה קטנה מכינים תיבול
-
2 כפות סילאן
-
כפית רוטב טריאקי
-
כפית רוטב בסיס של אוסם( לא חייב, רק משדרג)
-
כפית פיטרוזילייה ירוקה יבשה
-
מלח גרוס לפי הטעם
-
פלפל גרוס
-
פלפל 4 עונות , גרגירים שלמים
-
כפית שטוחה גרגירי חרדל
-
כפית גדושה שום כתוש
-
שמן זית 3-4 כפות
-
1/4 כוס מים
-
מעט בהראט
-
כפית פפריקה
-
1/2 כפית כורכום
אופן הכנה
-
את מרכיבי התיבול שמים בקערה.
-
מערבבים היטב ומושחים את נתח הדג מכל הכיוונים, מניחים על נייר אפייה ומגש ומכסים בנייר כסף ולתנור שחומם מראש 190 מעלות בשלב אחד פחות מהאמצע עד שמוכן. כ25 דקות , תלוי בתנור .
-
מנה בריאה , יוקרתית וטעימה..
-
ללקק את האצבעות👍🏼👍🏼👌🏻😋😋