לןגן

קעריות בצק במלית של עוף מוקפץ עם פטריות ירקות וסילאן

מאת: ליהי קרויץ, פורסם: 15/09/2016 | 22:00
קעריות בצק במלית של עוף מוקפץ עם פטריות ירקות וסילאן

תקציר המתכון: קעריות קריספיות הפתעה מרשימה וטעימה מגישים עוף מוקפץ עם ירקות וסילאן.האורחים שלכם ממש יהנו-והכל בקלי קלות ללא צורך בהכנת בצקים.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מתכון-למוקפץ

אופן הכנה

  1. אופן הכנת המוקפץ:

  2. לחמם מחבת גדולה לשים את שתי סוגי השמנים.

  3. וכאשר השמן חם להוסיף את הבצל ולטגן כ-5 דקות עד הזהבה חלקית

  4. להוסיף את הפלפלים ולטגן כ-3 דקות.

  5. להוסיף את הפטריות ולטגן כ-2 דקות.

  6. להוסיף-פפריקה, מלח, פלפל, שום, וסילאן לערבב דקה ולהוסיף את

  7. העוף ולטגן תוך ערבוב מידי כ-4 דקות לא לייבש את העוף.

  8. לפזר קצת פטרוזיליה קצוצה ולהגיש בקערות הבצק .

  9. אופן הכנת קערות הבצק:

  10. לקפל כל טורטייה ל-3 כמו קונוס.

  11. את שפיץ המשולש למטה לקפל כ- 2-3 ס"מ .

  12. וכך נוצרת קערה לסדר אותה בתוך שקעי תבנית מאפינס.

  13. ניתן לאפות קערות יותר גדולות מטורטייה עגולה שלמה פשוט לשים בקערת נירוסטה קטנה

  14. ולאפות כמו שכתבתי למטה.

  15. לרסס עליהם קצת ספרי שמן ,לפזר מעט שומשום.

  16. אפיה- חום נמוך-160 מעלות כ-7 דקות עד הזהבה.