לןגן

חמוצים סינים

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 15/09/2016 | 00:23
חמוצים סינים

תקציר המתכון: רכים כמו במסעדות..מוכן לאכילה באותו היום..

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אין לכם סבלנות לחכות כמה ימים ?? חמוצים סינים מתקתקים מוכנים באותו יום ...! ..

  2. חמוצים סינים מלי מאירוב: נחתוך ירקות..אני חתכתי חצי כרוב..2 קולורבי...2 גזרים..2 פלפלים צבעוניים...פלפל אחד חריף..כמה עלי סלרי..(מוסיף המון)..אפשר צנון..כרובית..מלפפון ירוק..מכניסים לצנצנת שהמכסה אטום...ואם צריך שמים נילון נצמד ועלייו את המכסה..בסיר נרתיח 6 כוסות מים..6 כפיות מלח...כוס וחצי סוכר..2 כוסות חומץ...4 כפות שמן..נבשל עד שרותח..ונמזוג לתוך הצנצנת שהמים יגיעו עד הסוף...!..נסגור ארמטית ונחכה כמה שעות עד שמתקרר..ואז נעביר למקרר ..זה מוכן לאכילה..!!!..תזכרו היחס במידה וחסר מים לצנצנת הוא ..על כל 3 כוסות מים..3 כפיות מלח..כוס חומץ..ו 3/4 כוס סוכר..מי שלא רוצה מתוק שתפחית בסוכר..!מבשלים רק את תערובת המים ושופכים את התערובת הרותחת על הירקות..