לןגן

סלט כרוב בטעם אחר

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 14/09/2016 | 12:39
סלט כרוב בטעם אחר

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הכרוב החתוך לרצועות. במחבת מחממים שמן קנולה מוסיפים את השומשום ומטגנים קלות עד להזהבה, מנמיכים את הלהבה ומוסיפים מיץ לימון, סילאן ורוטב סויה מערבבים למשך דקה מכבים את הגז. מקררים את הרוטב ושופכים על הכרוב. טעים מאד ומיוחד כדאי להכין. בהצלחה