תקציר המתכון: שוב בצק רך מטוגן טובלים בדבש טעים. מאד הערה חשובה. בכדי למנוע ספיחת שמן. ליצוק כפית קוניאק לבצק.
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לערבב כל החומרים. הבצק אמור להיות רך. ונוח לטיגון.
להשאיר להתפחה. במהירות תופח.
לקחת גוש למתוח עם ידיים מעט רטובות. ולטגן
ניתן לזלף דבש/ אבקת סוכר.
הכנת הדבש
מבשלים את המים והסוכר על להבה בינונית. כשמבעבע מוסיפים לימון ומבשלים להסמכה