לןגן

ספנז טריפולטאי (הספנז לפני זילוף הדבש )מתפצפץ בפה יאמייייייי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 14/09/2016 | 08:30
ספנז  טריפולטאי  (הספנז לפני  זילוף     הדבש )מתפצפץ בפה  יאמייייייי

תקציר המתכון: שוב בצק רך מטוגן טובלים בדבש טעים. מאד הערה חשובה. בכדי למנוע ספיחת שמן. ליצוק כפית קוניאק לבצק.

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

הדבש

ספנז טעים יאמיייייי

אופן הכנה

  1. לערבב כל החומרים. הבצק אמור להיות רך. ונוח לטיגון.

  2. להשאיר להתפחה. במהירות תופח.

  3. לקחת גוש למתוח עם ידיים מעט רטובות. ולטגן

  4. ניתן לזלף דבש/ אבקת סוכר.

  5. הכנת הדבש

  6. מבשלים את המים והסוכר על להבה בינונית. כשמבעבע מוסיפים לימון ומבשלים להסמכה