לןגן

קלצונה/פיצה

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 14/09/2016 | 00:37
קלצונה/פיצה

תקציר המתכון: קלצונה/פיצה

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. כוס מדידה.

  2. בקערת במקסר ללוש את החומרים. את המלח בסוף ..ומים בהדרגה.

  3. להניח להתפחה כחצי שעה.

  4. מהכמות הזו הכנתי 2 פיצות ו2 קלצונות.

  5. לאחר התפיחהלקחת מהבצק כדור.. לרדד קלות עיגול

  6. למלא גבינות-עמק מגורדת /בולגרי/מוצרלה /צהובה-או מה שאתם אוהבים..לסגור לחצי ירח. למרוח מעל ביצה טרופה ..

  7. ולאפות בתנור שחומם מראש טורבו.

  8. 190 מע

  9. לפיצה -לקרוץ כדור לרדד קלות,לפזר מסביב גבינה ולסגור שוליים.

  10. להכין רוטב פיצה

  11. בצל קטן מטוגן ושם שום עגבניה מגורדת,כף שתיים רסק עגבניות ותבלינים.

  12. כשהרוטב קר למרוח במרכז. להוסיף גבינות . ולאפות עד שמזהיב.

  13. תהנו הילה😙👌💟

  14. אפשרי תוספות -פטריות/טונה /תירס וכד.