תקציר המתכון: עוד מתכון לעוף בתוספת תפוחי אדמה בטעם ניפלא שבקלות מכינים, מתאים גם לערב חגיגי.
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
שוטפים היטב את חלקי העוף ומניחים בתבנית אפייה. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות ומפזרים סביב העוף. מוסיפים את רצועות הבצל, השום הכתוש, שמן זית, סילאן ושאר התיבול ומערבבים הכל יחד היטב. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשעה וחצי, עד להשחמה והזהבה יפה. *יש להפוך את העופות לצידן השני במהלך הצלייה.
בהנאה רבה לילך:)