לןגן

עוף ברוטב צ'ילי, טריאקי וסילאן

מאת: לילך טייב, פורסם: 13/09/2016 | 23:22
עוף ברוטב צ'ילי, טריאקי וסילאן

תקציר המתכון: מתכון פשוט וקל שכיף להכין בשניות ויוצא טעים מאוד!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את חלקי העופות ומניחים בתבנית אפייה. פורסים בצל וחותכים לרצועות ומפזרים סביב העופות. מוסיפים את הרטבים והסילאן, מתבלים ומערבבים הכל יחד היטב. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשעה וחצי, עד שהעופות זהובים. *יש להפוך את העופות לצד השני במהלך הצלייה.

  2. תהנו, לילך:)