תקציר המתכון: מסורת מימים ימימה הספנז מבית הורי. טעימה. זוללים בלי סוף. לטבול בדבש. ואפשר גם לפדר אבקת סוכר
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
הכנת הבצק
לערבב את כל המרכבים.
לערבב להוסיף מים בדרגה יותר מכוס מים.
הבצק אמור להיות מעט קשה רך.
בצק שכייף יהיה ליצור טבעות ספנז.
לחמם שמן עמוק. ולטגן את הספנז.
להניח על מגבות סופגות.
לטבול בדבש. אני אוהבת אבקת סוכר. אפשר לשלב.
להתענג ולהנות.
הכנת הדבש
בסיר רחב. על להבה נמוכה. מניחים סוכר ומשזפים.
כמה דקות. ואחר מוסיפים את המים. נותנים רתיחה . סוחטים מיץ לימון ומבשלים לסירופ מוסיפים את הברנדי. טובלים את הסופגניות בסירופ וזוללים