לןגן

עוגת דבש על מצע של תפוחים

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 11/09/2016 | 16:21

תקציר המתכון: בסד מתכון של סבתא בלנקה הוספתי בתחתית תפוחים אפשר גם אגסים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסד להפריד חלמון את החלבון להקציף עם 5 כפות סוכר בקערה נפרדת לערבב חלמון עם הדבש השמן ויתרת הסוכר להוסיף את הנס קפה הקינמון והציפורן ולערבב היטב לנפות לתוך הקערה את הקמח להוסיףלערבב ולאחד בין הקצף לעיסה בתבנית קפיצית עגולה 26 לשים נייר אפייה (חייבים שלא ידבקו התפוחים לתבנית) על הנייר אפייה לפזר כף סוכר וכף קינמון להניח את התפוחים ועל זה לצקת את הבלילה לחמם תנור על 180 מעלות 30 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש לאחר ורק לאחר שהעוגה מתקררת לשחרר את קפיץ התבנית ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה